Glitter en glamour feest organiserenmovie-star

Glitter en glamour feest organiseren?? Wil je eens flink uitpakken met een bijzonder feest, geef een glitter en glamour party, gala party. De mannen strak in het pak of uitbundig met goud en zilver. De vrouwen in mooie glitter jurkjes.

Zorg voor een rode loper met paaltjes waar de gasten over heen mogen. Kunnen ze meteen mooi op de foto. In huis zorg je natuurlijk voor veel goud en zilver, glitter.

rode-loperZorg voor champagne en bijzondere hapjes ( denk aan high tea hapjes, hartige hapjes) en cocktails. Kijk of je een kroonluchter kunt ophangen of zorg voor veel kleine lampjes. Laat het glitter motief overal terugkomen. In de tafel aankleding, de ballonnen, slingers enz. Haal lijm en glitter en leef je uit. Kies items die opvallen. Laagje lijm en glitter eroverheen en je hebt een eyecather voor op tafel of op een andere plek.

Kijk of je ook een foto plek kunt creëren aangekleed in  het thema van je feest. Hoe leuk is het dat ze daar op de foto kunnen. Lekker delen via social media of leuk als herinnering. Leg er leuke hoedjes, pruiken andere items neer aangepast aan het thema zodat ze lekker los kunnen om grappig op de foto te kunnen.