Back in time feest organiseren, herinner je deze nog nog…

Thema Back in time

Hoe leuk is het om back in time te gaan. De sixties, seventies, eighties. Heerlijke muziek om op te dansen. Vraag je gasten verkleed te komen. En versier de feestruimte met discobollen, zwart roze witte versieringen. Muzieknoten. Zilver.  Je kunt ook terug gaan in de tijd naar de tijd dat je trouwde, dat je geboren bent of je schooljaren. 

Geef een rock n roll feest, maffia feest,  hippie feest, disco feest. Zoek foto’s op uit die tijd wat toen in was en kijk of je wat van deze kleuren kunt verwerken in je feestversiering.  Heb je zelf nog spullen uit de tijd waar je het feest in wilt geven. Zet deze zichtbaar neer in de feestruimte.

Ga langs bij kringloopwinkels om te kijken of je iets uit die tijd kunt vinden, qua kleding, accessoires en verwerk deze in je feestversiering. Kost niet veel maar geeft wel een geweldig effect op je feest.

Herbeleef je trouwfeest door aan iedereen te vragen om in hun trouwkleding te komen.  Herhaal wat van je herinneringen gedurende de avond. Het ja woord. De receptie, eerste dans. Enz. Kijk of je ook een foto plek kunt creëren aangekleed in  het thema van je feest. Hoe leuk is het dat ze daar op de foto kunnen. Lekker delen via social media of leuk als herinnering. Leg er leuke hoedjes, pruiken andere items neer aangepast aan het thema zodat ze lekker los kunnen om grappig op de foto te kunnen.