Ballondecoraties nodig? Een ballonnenboog, ballonpilaren. Heliumballonnen, ballonslingers. Er zijn zoveel leuke en mooie dingen te maken met ballonnen om een zaal, woonkamer, tuin of andere plek feestelijk aan te kleden. Ballonnen geven altijd een feestelijk tintje aan een feest. In de Scharrelboet in Anna Paulowna is het mogelijk een ballonnenboog of ballonnenpilaar te bestellen. Deze boog of pilaar wordt bij u aan huis of bedrijf bezorgd.

De prijzen die u hier ziet zijn voor particulieren inclusief btw en voor bedrijven exclusief btw.

Ballonnenboog

Ballonnenboog deurmodel kost € 70,00
Ballonnenboog grootmodel kost € 90,00

Bezorging is gratis in centrum Anna Paulowna, voor buitengebied rekenen we €7,50.

Het is ook mogelijk dat er cijfers of iets anders aan de ballonnenboog geplaatst kan worden. Cijfers voor een jubileum bijvoorbeeld. Veel is mogelijk. Wij denken graag met je mee. De Ballonnenboog kunnen we in diverse kleuren leveren. Een ballonnenboog is een echte eyecather. De ballonnen zitten vast om de middenstang.

Ballonpilaar

Ballonpilaar zonder Topballon kost € 37,50
Ballonpilaar met Topballon kost € 39,95

Let op dit gaat om een standaard ballonnenboog of pilaar, wilt u een bijzondere ballonnenboog of pilaar hebben is dit mogelijk. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan, wij zullen dan voor u een prijsopgaaf op maat maken.  U kunt bellen met ons 0223-769028 of mailen naar info@descharrelboet.nl of via whatsapp 06-24171900

Het is ook mogelijk om cijfers of iets anders op de ballonpilaren te plaatsen. In dit voorbeeld ziet u de topballonnen die er op aangebracht zijn.

Heliumballonnen

Het is ook mogelijk om bij ons heliumballonnen te bestellen. Heliumballonnen blijven tussen de 7 a 10 uur zweven afhankelijk van de grootte van de ballon. Folieballonnen blijven veel langer zweven. dit kan een aantal dagen tot weken zijn. Een gevulde heliumballon kost bij ons € 2,15 per ballon. Wij leveren ze met een lint eraan. Het is ook mogelijk gewichtjes erbij te kopen deze zijn verkrijgbaar vanaf €1,00.

Hou er rekening mee dat een latexballon 7 tot 12 uur blijft zweven met helium afhankelijk van de grootte van de ballon. Dit ter info.

In het centrum van Anna Paulowna, leveren we de ballonnen gratis af. Buiten het centrum rekenen we € 7,50 bezorgkosten

Leeftijds ballonpilaren

Is er iemand jarig en wil je stijlvolle ballonpilaren hebben? Wij maken ook leeftijds ballonpilaren. Kunnen in diverse hoogtes geleverd worden. Een leeftijdsballonpilaar met een cijfer erop kost 37,95 als het gaat om een topballon met leeftijd erop en 39,95 als 1 cijfer gemonteerd word op de ballonpilaar. Wij kunnen deze leeftijds ballonpilaren in allerlei kleuren leveren. Wilt u meer weten over de Leeftijdsballonpilaren?
stuur een mail naar info@descharrelboet.nl , het kan ook via whatsapp 06-24171900