Ben jij als bedrijf of personeelsvereniging op zoek naar een bijzonder en uniek personeelsfeest? Scharrelboet Entertainment heeft een aantal leuke personeelsfeest avonden waar je uit kunt kiezen. De Knipoogshows van de Scharrelboet zijn echte entertainmentavonden. Het zijn interactieve shows met kans op prijzen, gekkigheid en meer. We betrekken graag jouw personeel bij onze shows. 

Wat kun je verwachten bij een show van Scharrelboet Entertainment?

Onze shows zijn interactief met de gasten die er zijn. We wisselen bingorondes af met gekke spelletjes afgestemd op het thema van de avond. Onze shows duren gemiddeld 4 uur , dus je hebt een avondvullende show. De Knipoogshows kunnen op locatie worden gegeven. Wij hebben ook contacten met diverse feestzalen ,zodat we een locatie eventueel ook voor jouw feest kunnen regelen.

Bij onze Bingoshows zitten natuurlijk ook prijzen. Het is mogelijk om te kiezen voor verschillende prijzenpakketten. Standaard zit er een prijzenpakket bij van €200 euro. Dit zijn dan de prijzen die we mensen in de bingorondes kunnen winnen, maar ook kleine prijsjes die we weggeven tijdens onze tombola’s. Wil je wat luxere prijzen? Ook dat kan. Je kunt ook nog kiezen voor een prijzenpakket van 250 , 350 of 450 euro. Deze pakketten komen dan extra op het totaalbedrag. Natuurlijk vindt alles in overleg plaats en ontvang je van ons eerst een offerte waar alles op vermeld staat.

Scharrelboet Entertainment maakt zijn eigen shows !

Wil je een unieke en speciaal gemaakte show voor jouw bedrijf of organisatie ?

Scharrelboet Entertainment bedenkt zijn eigen shows. Is er een speciale reden voor het personeelsfeest? Een jubileum of iets anders. Wij kunnen ook een show maken afgestemd op jouw bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden. 

Een Personeelsfeest kost 15,00 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief bingoprijzenpakket van €200 en entertainment, exclusief drank. Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, prijzen, live entertainment.

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om Scharrelboet Entertainment in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog bingokaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@descharrelboet.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900.