Bedrijfsbloemist brengt SFEER BINNEN JE BEDRIJF

Bloemen en planten dragen bij aan de sfeer in je bedrijf. Dat kan verschillen van een huiselijk boeket tot een zakelijk bloemstuk met kleuren en stijl die passen bij de uitstraling van de firma. Wil je ook een stijlvol trendy boeket op de balie of een bloemstuk in de ontvangstruimte? Wij kunnen dit wekelijks verzorgen. Zo verzorgen wij:

  • Bloemwerk
  • Planten
  • Vazen
  • Losse bloemen
  • Boeketten

Heeft u speciale wensen voor uw entree of werk plek wij zorgen ervoor.  Ook als u uw werknemers wilt verrassen met een verjaardagsboeketje, een zaken relatie wil bedanken of een klant wil feliciteren kunt u bij ons een bestelling plaatsen of een rekening openen. Zo kunt u snel en makkelijk een bloemetje versturen! Veel is mogelijk en natuurlijk altijd in overleg. Kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden.

Party bloemist

Ga je een feest geven en wil je ook mooi bloemwerk thuis of in de zaal hebben. Bij Bloemenvandebuurman kun je terecht voor diverse mogelijkheden. Veel is mogelijk. Wij maken boeketten voor trouwerijen, voor bij bedrijven en voor die ene speciale dag die jij wilt vieren en die bijzonder moet zijn.

Laat je inspireren door ons en kom eens vrijblijvend langs voor een gesprek. Bezoek de website van
Bloemenvandebuurman om te zien wat er allemaal mogelijk is.