Bedrijfsfeest organiseren regio Noord Holland . binnenkort? zit je in de organisatie en weet je nog niet wat jullie willen organiseren? Kom eens langs bij JIPevenementen.nl we denken graag met jou mee. Wij kunnen je helpen bij het organiseren van een geweldig bedrijfsfeest waar nog jaren over wordt nagepraat. Hoe we dat doen? Wij hebben vele creatieve ideeën en partners die mee kunnen helpen voor zowel kleine als grootschalige evenementen. Wij hebben contacten naar zangers, entertainers en kunnen jou helpen bij het aankleden van de feestruimte. Veel is mogelijk.

Bij JIPevenementen krijg je 3x maal met passievolle mensen te maken.

PatrickK onze vaste entertainer die alle genres aan kan en creatieve invulling kan geven aan elk feest. De passie voor muziek spat van deze entertainer af.

Joost onze passievolle creatieveling, vol met ideeën voor allerlei feestthema’s. Het creatieve brein achter onze knipoogshows en themafeesten. Hij kan voor ieder feest een uniek thema bedenken. Hij is eigenaar van Feest en kadowinkel de Scharrelboet, hij heeft dus ook alles in huis voor het aankleden van jouw evenement.

Irene onze visagiste, bruidsspecialist en Eventspecialist. Patrickk entertaint je gasten, Joost verrast je gasten met de mooiste aankleding voor je feest en als laatste verrast Irene je gasten met haar passievolle ideeën over partylooks en Event aankleding.

Combineer die 3 met elkaar en je hebt een geweldige basis voor een goed feest. Wij kunnen elk feest organiseren en op maat maken voor jouw bedrijf of onderneming. Ben je Horeca ondernemer en op zoek naar invulling van je entertainment. JIPevenementen ontwikkelt zijn eigen shows, deze kunnen we ook op jouw onderneming afstemmen. Wij gaan altijd voor win-win situaties waar we elkaar versterken. Dat moet de basis zijn voor een samenwerkingsverband. De bedrijfsfeesten kunnen op locatie gegeven worden ,maar we hebben ook samenwerkingsverbanden met diverse zalen waar wij ruimtes kunnen huren.

bedrijfsfeest organiseren

Met JIPevenementen nemen wij het werk van de organisatie voor u uit handen. Wij regelen alles en zorgen ervoor dat het een supergezellige avond gaat worden. Laat u verrassen en nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek.

Telefoon 0223-769028
Mail info@descharrelboet.nl