Broer kado

Broer kado. Verwen je broer eensbroer kado

Broer kado nodig? Heb jij een lieve toffe broer? Zo een die altijd voor je klaar staat en je helpt bij al je problemen? Geweldig toch. Zo’n broer verdient het gewoon om af en toe in het zonnetje gezet te worden.

Geef eens een leuke bierpul kado met grappige tekst. Of een funny bear tekst voor in de auto. Is hij aan het sparen voor iets. Wij hebben ook hele leuke collectebussen in het assortiment. Feliciteer hem met zijn zuipdiploma. Bestel een grappig kado, doe er een fles drank bij en je bent klaar. Origineel bedacht toch. Kijk snel in onze online kadowinkel.

Stel je eigen broer kado pakket samen

Het is ook mogelijk om een eigen broer kadopakket samen te stellen. Kies wat leuke kado’s uit de winkel. Vul deze aan met lekkere artikelen, snoep, chips, bier, wijn, glazen enz. Wij versturen jouw samengestelde pakket uit jou naam naar de geadresseerde. Tijdens het bestelproces is het ook nog mogelijk om een kaart uit te kiezen en een tekst door te geven die in de kaart mag komen te staan.

Klik op onderstaande artikelen om naar de webwinkel te gaan.

funbear-afblijven-deze-auto-is-al-gejat drankroulette bierpul-bel bieropener-geen-geklier-geef-me-bier SHIRT SIM SA LA BIMshirt-grote-broer-witshirt-kleine-broer-witshirt-best-bro-ever-witshirt-best-bro-ever