Bruidscatalogus De Scharrelboet

Ga je binnenkort trouwen? Ben je op zoek naar inspiratie ,tips en tricks. De Scharrelboet komt binnenkort met een heel nieuw assortiment bijzondere trouwfeestversieringen. Je kunt keuzes gaan maken uit diverse pakketten die wij al voor jou hebben samengesteld. Het is ook mogelijk dat wij jou helpen met het samenstellen voor jouw mooiste moment van je leven. Wij gaan werken met het Goud, Zilver en Brons pakket. complete pakketten voor de aankleding van jouw trouwfeest.

Verder kunnen we je helpen met discoverlichting en entertainment. Maak gebruik van de mooiste trouwboeketten van Bloemenvandebuurman. De bloemstylist maakt het mooiste bruidswerk speciaal voor jou.

Als laatste ben je op zoek naar iemand voor je make-up en haar voor op je trouwfeest. BYIREEN is onze visagiste en kan je helpen met je bruidsmake-up en bruidskapsel.

Zoals je ziet zijn wij zeer uitgebreid in de onze diensten. Het spreekt voor zich dat deze mensen vol passie en energie de mooiste dag van jouw leven creëren.

Ga je voor de tweede keer trouwen, of heb je maar een klein budget. Wij maken voor elk budget een bijzonder en stijlvol trouwfeest.