Gaat u binnenkort een feest geven en bent u op zoek naar een feestlocatie. Hieronder vindt u een aantal feestlocaties waar u terecht kunt. Wij denken graag met u mee over de aankleding van de feestzaal zoals versieringen, heliumballonnen, ballonbogen of pilaren, bloemwerk, licht of geluid. Zelfs met entertainment kunnen wij u helpen.

Heeft u zelf een feestlocatie en zou u graag vermeldt willen staan bij de Scharrelboet. Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl en wij informeren u graag over de adverteermogelijkheden.

Restaurant de Polderei

De Polderei is naast de uitgelezen plek om gezellig iets te drinken of te eten, ook de ideale partner voor uw (bedrijfs)feest, bruiloft, vergadering of andere gelegenheid.

Wij hebben ontelbaar veel mogelijkheden om uw gelegenheid bij ons in het restaurant of bij u op locatie te verzorgen. Naast ons ruime restaurant beschikken we over een aparte ruimte om uw gelegenheid te huisvesten. Of heeft u toch liever dat de Polderei naar u toe komt? Hierin zijn de mogelijkheden ook divers. Van hapjes bij u op locatie geleverd, tot het cateren en aankleden van de hele gelegenheid. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen zodat u alle tijd heeft voor uw gasten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen overleggen wij hoe we aan uw wensen kunnen voldoen en hoe we u een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. U kunt ons telefonisch en per mail bereiken, bezoek onze website voor meer informatie De Polderei
.

Cafe – Restaurant De Jonge Prins

Deze slogan zegt eigenlijk al genoeg, ons voorcafe wordt ook wel de huiskamer van ’t Zand genoemd, met alle activiteiten die hier plaatsvinden. Van alle biljartclubs tot live sport op 1 van onze grote schermen, van een lekker hapje eten aan de bar tot slap ouwehoeren tot diep in de nacht en van meeblerren met karaoke tot aan een mooi feest met bekende artiesten of DJ’s, alles vindt plaats in het voorcafe van De Jonge Prins.
U kunt ons bereiken via de website De Jonge Prins