Geboorte versieringen jongen feestwinkel de Scharrelboet

Geboorte versieringen jongen nodig? Gefeliciteerd !! Is er een nieuw leven geboren. Een jongetje, wat leuk. Tijd om de boel eens leuk te gaan versieren. Feestwinkel de Scharrelboet heeft een groot assortiment geboorte versieringen voor een jongen.
Vlaggenlijnen, ballonnen, slingers, kadootjes, baby shower meegeef kadootjes. Er is genoeg, kijk eens rond in de webwinkel van de Scharrelboet en maak je keuze.

Hieronder een heel klein overzicht van de artikelen die wij in het assortiment hebben. Wij hebben ook geboorteversieringen in het assortiment voor tweelingen. Klik hieronder op de foto’s om naar de webwinkel te gaan.

geboorte wensslinger beschuit geboorte twins vlaggenlijn geboorte tas baby blauw
geboorte tafeldecoratie voetjes blauw geboorte tafeldecoratie blauw geboorte versieringen jongen geboorte drinkflesje blauw geboorte decoratie kinderwagen geboorte beker hoera een jongen

Op zoek naar leuke ideeën voor bij een babyshower? Op onze ideeensite Feestspeciaal.nl vindt je allerlei leuke items die je kunt gebruiken voor bij een babyshower. Spelletjes, kadootjes enz. Kijk op Feestspeciaal.nl voor meer informatie