Geslaagd versieringen 2016 geslaagd versieringen

Geslaagd versieringen nodig? Zit het erop, de examens zijn gedaan en het de vlag kan uit want je bent geslaagd. Wauw, gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Tijd voor een feestje. Ben je op zoek naar leuke geslaagd versieringen, vlaggenlijnen, ballonnen, huldeborden enz. De Scharrelboet heeft een ruim assortiment op voorraad.

Bekijk deze online in de webwinkel of kom gezellig langs in de winkel.

En natuurlijk hebben wij ook de nederlandse vlag waar jij je schooltas aan kunt hangen. Laat iedereen het maar weten dat jij geslaagd bent.

versiering op kleurExamenfeest geven

Tijd voor een feestje. Ga jij een examenfeestje geven. Op zoek naar feestversieringen om je feest speciaal en bijzonder te maken. Wij hebben allerlei leuke versieringen die je daarvoor kunt gebruiken. Ballonnen, slingers, vlaggenlijnen. Je kunt discoverlichting bij ons huren als je in de regio Schagen woont.

Wij hebben ook versieringen per kleur.

Dit is heel gaaf om daar mee aan de slag te gaan. Je kunt dan echt jouw speciale sfeer creeeren om een feest te geven. Lekker uit je dak gaan en genieten dat je geslaagd bent. Wij wensen je een geweldige party enne…. gefeliciteerd he.!

Nog op zoek naar een grappig kadootje voor de geslaagde ?

geslaagd collectebus