Zaterdag 2 maart in de Polderei.
18.30 – 00.30 uur (incl eten)
20.00 – 00.30 uur (excl eten)
Kaarten kosten per persoon
€ 49,50 ( inclusief eten, exclusief drank, incl trouw goodiebag)
€ 25,00 ( exclusief eten, exclusief drank incl trouw goodiebag)

Het Foute Trouwfeest

Themafeest “het foute trouwfeest” Kom naar het hilarische trouwfeest van Karel en Chantal. Ceremoniemeester Henk legt uit. Karel en Chantal komen uit Brabant en komen binnenkort in Anna Paulowna wonen. Henk regelt voor het bruidspaar het trouwfeest.

Nou leek het Henk leuk omdat Karel en Chantal geen familie of vrienden hebben mensen uit te nodigen voor hun trouwfeest. Anders zou het maar een saai feestje worden als ze maar met zijn tweetjes zijn. En Henk wil er echt een topfeest van maken waar nog lang over wordt nagepraat. Henk hoopt dat een aantal gasten de familie en vrienden willen zijn voor Karel en Chantal.

Ceremoniemeester Henk

Om het makkelijk te maken heeft Henk kaartjes gemaakt met extra informatie over het bruidspaar voor de gasten die familie en vrienden willen spelen. Mocht je Karel en Chantal willen helpen kan je dat kenbaar maken tijdens je bestelling. Bestel online kaartjes of in de winkel en zet bij extra informatie welke rol jij of je partner op je willen nemen. Als je uitgekozen wordt ontvang je van ons extra informatie over de rol en het foute trouwfeest.

Oh Oh

Nou is er wel een handicap voor die avond. De EX van Karel is heel vervelend en die heeft ook gehoord over het trouwfeest, we hopen en proberen dat ze niet komt , maar je weet het nooit he. En Chantal is ook niet helemaal eerlijk geweest want ze heeft een scharrel die niet eens weet dat ze gaat trouwen. Toestand he. Hoop niet dat die ook komt want anders wordt het een puinhoop en dat moeten we niet hebben!!

Henk heeft het er nu al warm van, dat zul je wel begrijpen, dus we hopen dat iedereen die avond mee gaat helpen zodat er getrouwd gaat worden. Mocht er iemand die avond ook willen trouwen of proef trouwen, graag!, dan hebben we in ieder geval backup voor het geval het fout gaat met Karen en Chantal. Er is die avond een echte BABS in the house dus er kan zowiezo echt getrouwd worden. Mocht je hier interesse in hebben stuur dan een mailtje naar info@descharrelboet.nl en wij nemen contact met je op voor meer informatie.

DOE MEE ALS FAMILIE LID OF VRIEND, VRIENDIN EN KOM GRATIS NAAR HET FOUTE TROUWFEEST.

Lijkt het je leuk om actief mee te doen en een rol te spelen binnen Het Foute Trouwfeest. DIt is mogelijk.  Als je dit aangeeft tijdens je bestelling krijg je van ons indien je uitgekozen wordt voorinformatie over het feest. Omdat je onderdeel bent van Het Foute Trouwfeest krijg je van de Scharrelboet Het Foute Trouwfeest kado. Je mag gratis deelnemen aan het buffet en wij betalen je drank van die avond.Wij weten niet hoeveel mensen aangeven dat ze een rol willen spelen die avond. Van alle aanvragen zullen wij een keuze maken. Op de avond zelf, kletsen we je verder bij. Geef tijdens je bestelling aan dat je een rol wilt spelen en welke, je hoeft niks af te rekenen en wij nemen contact met je op.

Mocht je niet uitgekozen worden, maar wilde je wel meedoen willen we je wel bedanken voor je enthousiasme en mag je voor slechts 24,75 euro gebruik maken van het buffet en zo de hele avond meemaken. Je bent dan welkom vanaf 18.30 uur.

Je kunt inschrijven op een van de volgende rollen.

Vader en Moeder bruidspaar
Karel , Chantal
Ex Karel, Scharrel Chantal
Opa en Oma bruidspaar
Vriendengroep 3 personen Chantal
Vriendengroep 3 personen Karel
Oom en Tante

Dresscode is natuurlijk feestelijk, Karel en Chantal trouwen tenslotte niet elke dag. Ga jij ons helpen om Karel en Chantal een geweldig trouwfeest te geven in de Polderei????? Bestel hieronder je kaarten.

Bestel je kaarten hier!