Feest en cadeauwinkel de Scharrelboet

Online webwinkel de Scharrelboet
Webwinkel de Scharrelboet

Feestwinkel de Scharreboet uit Anna Paulowna. De bijzondere feestwinkel vol met allerlei feestartikelen, feestkledingverhuur, feestversiering, discoverlichtingverhuur, speakerverhuur. Je vindt hier alles voor je verjaardagsfeest, jubileum, geslaagd, pensioen, avondvierdaagse of trouwfeest. Huur tirolkleding, halloween of fout feestkleding. Veel is mogelijk. Bestel bij ons ballondecoraties zoals heliumballonnen, ballonbogen of ballonpilaren.

Ons creatieve team helpt je graag met het meedenken om van jouw feest een droomfeest te maken. Wij helpen je graag, ook kan je ons inhuren voor de organisatie van je feest.
Ben je op zoek naar een Pinata, we maken ze op afspraak. Je kan zelf doorgeven wat voor iets je wilt en deze Pinata wordt voor jou gemaakt.

In de winkel vindt je ook allerlei leuk woon en cadeau artikelen. We hebben heerlijke biertjes, theeen, honing ,drop en nog veel meer. Kom gezellig scharrelen in de Scharrelboet.

Bezoek online onze winkel en zie ons assortiment

FeestversieringFeestkledingFeestkledingverhuur
Trouwfeest Verhuur Licht en geluidVerhuur decoratie
BallondecoratiesBloemenSpiritueel
Pinata’sCadeau artikelenCadeau pakketten
Woon artikelenSpeciaal bierNootjes
Thee artikelenChocolade / FudgeHoning

Personeelsfeesten en evenementen.

Jipevenementen.nl

Wist je dat je ook via de Scharrelboet personeelsfeesten kan boeken en dat we voor bedrijven, gemeenten ook evenementen bedenken en organiseren. Dit doen wij vanuit JIPevenementen de entertainment tak van de Scharrelboet. Wij hebben leuke knipoogshows met spelelementen, live entertainment met zanger PatrickK. We hebben diverse themashows waar je uit kunt kiezen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld voor een bedrijf een knipoogshow op maat te maken. Wij komen bij jou op het bedrijf langs en halen informatie en anekdotes op die wij verwerken in de show. Het zal een feest der herkenning worden voor je medewerkers. Kijk op de site van JIPevenementen.nl voor meer info.

Trouwfeest aankleding en bloemwerk.

Ga je trouwen en ben je op zoek naar trouwfeest aankleding. De Scharrelboet heeft een groot assortiment versieringen en artikelen voor een trouwfeest. Wij kunnen in allerlei kleuren, vormen en maten , versiering, honeycombs, lampionnen en andere versieringen leveren. Verder kun je ook bloemwerk via de Scharrelboet regelen. Bloemenvandebuurman is een bloemist die bekend staat om zijn mooie boekketten en bloemwerken. Hij kan je helpen voor mooi bloemwerk op je trouwerij. Ook kunnen we je helpen met bruidsvisagie en bruidskapsel door BYIREEN haar en make-up. Bij ons is veel mogelijk, je kunt bij ons trouwversiering kopen en trouwdecoratie huren. Wij kunnen heel de trouwerij voor je aankleden met ons team of je doet het zelf. Kom eens vrijblijvend langs voor een gesprek bij ons in de winkel of stel je vraag via whatsapp 06-24171900.

Jubileumfeest, feestaankledingverhuur.

Ga je een feest geven en ben je op zoek naar bijzondere versiering. De Scharrelboet heeft een groot assortiment in diverse versieringen, verder kunnen we alle soorten versiering bestellen via onze groothandels. Ook kun je bij ons discoverlichting, prikkabel, statieven, DJstand, speakers en geluid huren. Het is zelfs mogelijk om trustbuizen te huren om zo een professionele opzet te maken voor je feest. Kom eens langs bij ons in de winkel en vraag naar de mogelijkheden. Wil je een gekke act tijdens je feest doen of je gasten in feestkleding zetten. Huur een rek vol gein. Krijg voor € 50 euro een rek vol met feestkleding die je zelf uitkiest en andere accessoires om tijdens je feest te gebruiken. Wil je dat mensen verkleed naar je feest komen, verwijs naar de Scharrelboet, geef ze de feestcode mee en je gasten mogen met 25% korting feestkleding huren of kopen en ook feest accessoires vallen onder deze korting. Kom van te voren langs in de winkel en ontvang van ons de speciale unieke feestcode die alleen voor jouw feest geldig is.

Ballondecoraties, ballonbogen, ballonpilaren.

Ballondecoraties kunnen we maken in allerlei soorten en maten. Kies voor mooie ballonpilaren of ballonbogen. We kunnen ze in allerlei kleuren leveren. We hebben ook Leeftijdspilaren. Heliumballonnen leveren wij ook. Hou er rekening mee dat een latexballon ongeveer 7 tot 12 uur blijft zweven afhankelijk van de grote van de ballon. Folieballonnen die je vult met helium gaan veel langer mee. Kom eens langs bij ons in de winkel we geven je graag advies over de mogelijkheden.

Speciaalbieren, nootjes,thee, honing, drop, chocola en fudge

Bij de Scharrelboet kun je ook terecht voor lekkere speciaal biertjes. We hebben een grote bierkast vol staan met diverse merken en smaken. Ook kan je bij ons een bierpakket laten samenstellen. Verder hebben wij ook meer dan 100 verschillende soorten thee. Lekker chocola en fudge. Bij een lekker biertje hoor een lekker nootjes. We hebben diverse soorten nootjes. Bij de thee kun je bij ons kiezen voor chocola, fudge, honing of drop. Mix het samen tot een leuk cadeaupakket en wij verpakken het feestelijk voor je.