Let The Christmas Magic Begin!

Op Zaterdag 16 en zondag 17 december organiseert de Scharrelboet voor het eerst een Kerstevent.
Let The Christmas Magic Begin! 2 dagen lang zal dorpshuis de Veerburg in kerstsfeer zijn. Wat kun je allemaal verwachten tijdens het kerstevent.

Allereerst is er een kerstmarkt en een 2ehandskerstspullenmarkt.

Overdekte Kerstmarkt Anna Paulowna

Op de kerstmarkt mag je staan met allerlei artikelen. Het is in het dorpshuis dus je hoeft niet bang te zijn voor weersinvloeden. En je kan ervoor kiezen om er twee dagen te staan of voor 1 dag.

Overdekte 2ehandskerstspullenmarkt Anna Paulowna

Wil je een keer van je kerstartikelen af, geef ze een tweede leven en verkoop ze op de 2ehandskerstspullenmarkt. Je kunt kiezen uit een kraam van 2 mtr voor 25 euro of een grote kraam ( zijn 2 2mtr kramen aan elkaar ) voor 50 euro. Voor particulieren zijn dit prijzen inclusief btw en voor bedrijven is het exclusief btw.

Foute Kerstfeestshow.

Op zaterdagavond is het Kerstevent tot 21.00 uur. S,avonds is er de foute kerstfeestshow, een gekke show met spelletjes, bingo en onzin. De foute kerstfeestshow begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Pas op voor de Grinch!

Tijdens ons kerstevent loopt ook de Grinch los, dus er kan van alles gebeuren tijdens ons kerstevent, we hopen dat de Grinch ons kerstevent niet te veel verstoort. Hij vindt zich wel fotogeniek en gaat graag met je op de foto. The grinch moet je natuurlijk wel in de gaten houden voor je het weet is hij weg met je spullen of maakt hij er een puinhoop van.

Ontmoet de kerstman en zijn vrouw

Ja ze zijn er echt, je mag er mee op de foto en ze vertellen graag waar het met de kerst om draait! In de toneelzaal zal ook een grote kerstboom staan die versierst mag worden. Tijdens de kersttombola maakt iemand kans om de kerstboom te verlichten. Let the magic begin…..