Kerstpakket 2023 samenstellen via de Scharrelboet.

Kerstpakket 2021 Anna Paulowna samenstellen

Kerstpakket 2023 samenstellen. Stel een kerstpakket samen voor je collega’s , personeel, papa, mama, oma, opa, vriend, vriendin of familie. Hoe mooi is het om iets persoonlijks te geven. Kies uit de vele mooie kado’s die in de winkel staan. We hebben heerlijke regionale biertjes. Lekkere theeën, koffie. Tijdens de kerstperiode hebben wij ook diverse lekkere artikelen om toe te voegen aan je pakket. Soepen, ragouts, snoep, koek, chips enz het staat allemaal klaar om uitgekozen te worden. Stel je eigen pakket samen en wij pakken het feestelijk voor je in.

Kerstpakket samenstel avond voor je personeel.

Kerstpakket 2020 samenstel avond

Zit je bedrijf in de omgeving van Anna Paulowna. Wil je eens een keer iets bijzonders doen. Plan een gezellige kerstpakket samenstel avond bij de Scharrelboet. Op deze avond staat jouw bedrijf en personeel centraal. De winkel is natuurlijk in kerstsfeer. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Van te voren wordt er aangegeven voor welk bedrag er mag worden uitgezocht. Tijdens deze gezellige avond scharrelen je personeelsleden hun eigen pakket samen wat wij mooi voor hen verpakken.

Wil je meer weten over deze kerstpakket samenstel avonden. Kom eens langs in de winkel en ik kan je er alles over vertellen.

Kerstpakket samenstel avond voor iemand die je lief is.

Kerstpakket 2021 Anna Paulowna samenstellen

Ken je iemand die je wilt verrassen met een bijzonder kerstcadeau, ook voor particulieren houden we gezellige Kerstpakket samenstel avonden. Hoe leuk is dat. Wij maken er een gezellige kerstavond van. Op de foto met de kerstman. kerstmuziek, hapjes en alcoholvrije drankjes. Hoe gaat het in zijn werk. U kunt kaartjes kopen voor deze speciale kerstavond. Kom gezellig met een groep vrienden of collega’s langs voor een bijzondere kerstavond en stel je eigen kerstpakket samen, voor jezelf of om aan iemand cadeau te geven.

Verdere info over deze leuke avond vindt je hier binnenkort. Wil je weten wat voor leuks we allemaal verkopen kijk in onze online webwinkel.

Hoe leuk is dat een gezellige avond weg en een mooi kerstcadeau toe.
Dat kan alleen bij de Scharrelboet / Bloemenvandebuurman. Wil je meer weten over alle kerstpakket mogelijkheden? Kom eens langs in de winkel of mail je vraag naar info@descharrelboet.nl Bellen kan ook 0223-769028

Tot ziens in de Scharrelboet , Bloemenvandebuurman