Let the MAGIC begin in Anna Paulowna dit jaar!

Onder Let The Magic Begin organiseren De Scharrelboet samen met P.O.E.N. en JIP evenementen een aantal evenementen dit jaar. De Scharrelboet en P.O.E.N. zoeken de verbinding met jou, ondernemers, jongeren, ouderen, gemeente. Op P.O.E.N. kun je alles lezen op wat voor manier wij dat willen doen. Een van de manieren is een gezellig feestelijk samenzijn, daarom komt De Scharrelboet, P.O.E.N. met de volgende evenementen. JIPevenementen, de entertainment tak van de Scharrelboet gaat deze evenementen organiseren.

  • zaterdag 24 Juni Zomerkamp op het Plein, Een dorpsfeest met zomermarkt op het parkeerterrein bij de Scharrelboet aan de Molenvaart. We gaan de Anna Paulowna got’s talent show doen, artiesten zullen optreden. We gaan menselijk keezen op het plein, er is een zomerbingo.En voor de kinderen zijn er zomerspelletjes op het plein. Meldt je aan met een team om mee te doen met het menselijk keezen. Wij hebben hier 4 teams van 5 personen voor nodig. Meldt je aan via info@descharrelboet.nl
  • zaterdag 28 oktober De Happy Halloweenmarkt. De Halloweenmarkt komt terug, deze keer op een zaterdag met meer kramen , meer show en entertainment.
  • zaterdag 25 november De Oh Oh kom er eens kijken Sinterklaasshow voor de kinderen uit Anna Paulowna, en oh oh kom er eens kijken want het wordt een groot feest. De show is gratis voor alle kinderen uit de regio Anna Paulowna .Locatie en tijd volgen nog.

Het enige wat wij nog kunnen zeggen is:


Let The Magic Begin!

Sponsors gezocht

Wij hopen dat er ondernemers, bedrijven en verenigingen zijn die aan Project Kerstwens 2023 willen meewerken. Met jullie bijdrage kunnen we samen een hoop mensen een stukje geluk geven. Wil jij hier een bijdrage aan leveren, neem contact op met Joost via whatsapp 06-24171900 of kom langs in de winkel.

Project Kerstwens 2023

De Scharrelboet en P.O.E.N. zoeken de verbinding in Anna Paulowna.

Dit jaar willen wij samen met het nieuwe positieve netwerk van P.O.E.N. Anna Paulowna een aantal mensen uit de regio Anna Paulowna blij maken met het uit laten komen van hun wens. Denk hierbij aan wensen die voor ons iets kleins zijn maar voor degene die de wens ontvangt een wereld van verschil kunnen maken. Je kunt het hele jaar door bij ons in de winkel een wens indienen via het wensformulier. Het formulier met alle persoonlijke gegevens blijft bij ons in een map waar discreet mee om wordt gegaan. de wens zelf komt in onze wensboom te hangen die in de winkel staat. Gedurende het hele jaar gaan we proberen wensen uit de wensboom uit te laten komen. Is er een wens uitgevoerd laten wij dat jullie natuurlijk weten. Alle ontvangers van een wens mogen ook naar de Kerstshow komen die De Scharrelboet organiseert voor Project Kerstwens 2023

Project Kerstwens 2023 voor vrijwilligers


In de winkel staat een pot waar mensen een donatie kunnen doen voor project kerstwens 2023 voor vrijwilligers. De Scharrelboet stopt er elke maand 25 euro in. Met dit geld willen we eind van het jaar vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage in het dorp. In totaal geven wij er 10 weg, maar wellicht dat het er meer kunnen worden als meer mensen of winkels, bedrijven mee willen werken aan Project Kerstwens. Je kunt in de winkel een formulier invullen Project Kerstwens 2023 vrijwilliger. Deze wensen komen in de wensboom te hangen. Zij ontvangen een bijzonder kerstpakket tijdens de Kerstshow die wij eind van het jaar 2023 houden. Ken je iemand die altijd voor een ander klaar staat. De rots in de branding is voor veel mensen. Ken je zo iemand? Gun je hem , haar een cadeaupakket? Vul het formulier in de winkel

Project Kerstwens

Hoe kan je iemand opgeven voor Project kerstwens 2023?

In de winkel van de Scharrelboet aan de Molenvaart 17a kun je een wensformulier invullen . Deze wens wordt in de wensenboom gehangen die bij ons in de winkel staat. Wij gaan samen met het dorp dan proberen jouw wens uit te laten komen. Je vult het wensenformulier in voor een ander , niet voor jezelf. Is er iemand eenzaam die je kent en wens je diegene een gezellige avond toe, vul het formulier in. Het zijn de kleine dingen die vaak een groots wauw effect hebben bij mensen. Help elkaar helpen. Een klein gebaar van ons kan een ander heel erg helpen. P.O.E.N. zal vanuit haar netwerk ook een aantal initiatieven ontplooien om mensen te helpen.

Wie komen er in aanmerking voor Project Kerstwens?

Ken je iemand uit regio Anna Paulowna die een zwaar jaar heeft gehad of nog steeds heeft. Die wat afleiding en positiviteit kan gebruiken. Een luisterend oor. Ken je iemand die je wel een hart onder riem wilt steken om te laten zien dat je aan ze denkt. Heeft iemand moeite om de eindjes aan elkaar te knopen, of ken je iemand die eenzaam is. Heb je een wens voor diegene , vul een wensformulier in bij de Scharrelboet en wie weet komt hij uit.

Kerstshow Let The Magic Begin !!!

In december 2023 organiseert de Scharrelboet en P.O.E.N. een speciale kerstshow voor Project Kerstwens.
Een kerstshow voor de mensen die de wens hebben ontvangen, de vrijwilligers en iedereen die deze show wil zien. Deze kerstshow zal in het kerkje aan de Molenvaart worden gehouden. Vooraf aan deze show komt er nog een Kerstfeest / markt op het plein naast de winkel. We gaan er een magische avond van maken vol liefde, geluk, gezelligheid, glühwein, hete chocola, optredens van artiesten en het aansteken van de lichtjes in de kerstboom die midden op het plein zal staan. Voel de warmte en het kerstgevoel wat er die avond op het plein zal ontstaan.