Patrickk is een entertainer die er altijd een geslaagd feest van weet te maken. Zo kun je hem boeken voor vrijwel elke gelegenheid, van tuinfeest tot feesttent.

Twijfelt u tussen een solo artiest of een DJ ivm de diversiteit van muziek? Patrick is de perfecte combinatie!

Bruiloft, 12½ jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd ,verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, diner dansant, personeelsfeestje.

Kerstfeest of nieuwjaars borrel/feest, of gewoon zomaar omdat het tijd is voor een feestje!?

Ook als u een optreden meer op de achtergrond wenst bij bijvoorbeeld een walking diner of congres is het in overleg ook zeker de juiste kandidaat.

Een breed repertoire van muziek uit de jaren ‘60 tot het heden zorgt ervoor dat hij een zeer divers publiek aanspreekt. En u wilt natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft! Hij gaat dan ook voor een overvolle dansvloer en een geslaagd feest.

Hij let daarom goed op hoe uw gasten reageren en past de keuze van zijn nummers daarop aan. Ook verzoeknummers zijn uitstekend mogelijk en als hij het niet zingt dan kan het altijd nog worden gedraaid. Elk verzoekje is dan mogelijk, meer dan gevarieerd dus.

Patrickk is een veelzijdige en ervaren zanger die in tal van gelegenheden en festiviteiten heeft gezongen en dit zult u merken ook. Geen situatie is hem meer te gek.

De opbouw van de avond loopt normaal gesproken van rustig – easy listening, als uw gasten binnenkomen, naar steeds meer swingend. Dus rustige ballads van bijvoorbeeld: Elvis, Michael Buble, Dr Hook, Tom Jones, Neil Diamond, The Cats, etc…

Als de feeststemming er lekker in zit (en dat is meestal snel het geval) wordt de Rock ‘n Roll natuurlijk ook niet vergeten. Deze doen het altijd erg goed op praktisch elk feestje. Wat dacht u van Blue suede shoes, Great balls of fire, Johnny. B. Goode, Crazy little thing called love? En dan ècht de dansvloer op met opzwepende nummers als Proud Mary, Radar Love, I will survive, Year of the summer,is this the way to Amarillo, You give love a bad name  etc….

leuk om altijd weer te zien dat dit aanslaat bij jong en oud!

Ook de Nederlandstalige hits worden niet overgeslagen. Nummers van o.a. André Hazes (senior en junior), Tino Martin, Stef Ekkel, René Froger, Nick en Simon,Frans Duijts, Frans Bauer, Doe Maar, Blof, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Jan Smit, Doe Maar, Rowen Heze, Rob de Nijs, Normaal, De Dijk, Django Wagner, John de Bever worden met veel overtuiging gebracht.

Maar natuurlijk ook de Pop en rock-classics uit het verleden en heden van o.a. Golden Earring, Robbie Williams,  Prince, Dire Straits, Queen, Rolling Stones, Steppenwolf etc……

En als de stemming er naar is kan hij zelfs nog de smartlappen en Nederlandstalige meestampers uit de kast halen!!

U kunt zich voorstellen dat hij kan inspelen op praktisch elk publiek! Ook in de pauze’s wordt hier als een dj – drive in show op doorgeborduurd. Zo boekt u dus eigenlijk een zanger / dj in één. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten!

Wenst u meer informatie over deze artiest? Bel of mail gerust.

Patrickk

zangerpatrickk@outlook.com

06-36405150