Openingstijden en Routebeschrijving

Openingstijden Scharrelboet
Molenvaart 17a
1761 AA Anna Paulowna

tel: 0223 – 76 90 28   info@descharrelboet.nl

CORONA UPDATE 13 april

Wij zijn er weer !!

Vanaf dinsdag 13 april zijn we weer alle dagen in de winkel aanwezig en gelden de gewone openingstijden. Je kunt bij ons op afspraak en via click en collect terecht. Voor het op of afgeven van pakketten van Mondial Relay hoef je geen afspraak te maken deze kun je zo ophalen of afgeven.

Bij ons mogen 8 personen per keer in de winkel zijn. Wij gaan met smiley’s werken. Is er tussen de afspraken , click en collect en de pakketten niemand in de winkel en zie je een groene smiley mag je zonder afspraak naar binnen, die maken we op het moment dat je binnen komt.

Bij een geel / oranje smiley moet je even wachten voordat je in de winkel kunt. Bij een rode smiley kun je niet naar binnen.

Natuurlijk houden wij ons in de winkel aan de coronamaatregelen en passen we op elkaar.

Elke donderdag tot en met zaterdag hebben we weer de toefjes bloemen en andere boeketjes. Heb je speciale wensen voor een boeket of wil je iets laten bezorgen of ophalen. Neem contact met ons op en wij regelen het .

Graag tot ziens in de winkel .

Openingstijden:

Maandag:              gesloten
Dinsdag:                van 10.00 uur – 17.00 uur
Woensdag:            van 10.00 uur – 17.00 uur
Donderdag:          van 10.00 uur – 17.00 uur

Vrijdag:                  van 10.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag:               van 10.00 uur – 17.00 uur

Mocht de winkel gesloten zijn en heb je een vraag kan je een mail sturen naar info@descharrelboet.nl of via de facebookpagina van de Scharrelboet. Deze worden regelmatig gecheckt.

Routebeschrijving

Hieronder ziet u de routebeschrijving naar de Molenvaart 17a (via Google Maps). U kunt, ook via Google maps, een routebeschrijving laten maken naar de Scharrelboet. Ons adres is Molenvaart 17 1761 AA Anna Paulowna