Beterschap kado

Iemand beterschap wensen met een mooi kado

Iemand ziek in uw omgeving? Grieperig of langdurig ziek? Wees eens origineel en stuur een beterschap kado. In ons assortiment hebben wij een aantal persoonlijke kado’s. Het gaat om artikelen met een persoonlijke boodschap, voor mama, papa, broer,zus,vriendin,collega,juf of meester. In jouw leven gebeurt er van alles. Er worden kinderen geboren, mensen krijgen een nieuwe baan of huis. Je ontmoet collega’s die komen en gaan. Het leven leef je met een lach en soms met een traan.

Als jij deze mensen in jouw leven wilt bedanken of steunen met een mooi persoonlijk kado , ben je hier aan het juiste adres.

Geef een grappig, mooi, vrolijk kado om beterschap te wensen.

Stel je eigen kadopakket samen !

Bij de Scharrelboet kun je je eigen kadopakket samenstellen. Kies leuke en feestelijke kado’s uit de winkel, voeg er nog enkele levenmiddelen aan toe. wijn, snoep, glazen, chips, ragout  en stel zo je eigen persoonlijke kadopakket samen. Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een handgeschreven kaart mee te sturen. Vul de tekst in tijdens het bestelproces en wij zorgen ervoor dat deze handgeschreven kaart met het pakket wordt meegestuurd. Het pakket wordt uit jouw naam verstuurd.

Beterschaps rijmen en gedichten

Ben je op zoek naar een mooi rijm om bij je pakket te laten doen,
klik op onderstaande link om naar de beterschaprijmenpagina te gaan
http://www.descharrelboet.nl/beterschap-rijmen-en-gedichten/ 

Klik hier om naar de webwinkel te gaan

Binnenkort komen er meerdere beterschapsartikelen bij. Theepakketten, gezondheidspakketten enz. Kom nog eens terug