Trouwfeest aankleding

Ben jij op zoek naar een bijzondere aankleding van je trouwfeest ben je hier op het juiste adres. Van een kleine bruiloft tot een groot trouwfeest: Wij bieden het ontwerp, themadecoraties, de complete styling, de op- en afbouw van het feest. Alles is mogelijk en wordt tot in detail verzorgd. Hierdoor kun je alleen nog maar lekker gaan genieten van jouw geweldig feest! Wij kunnen heel veel werk voor je uit handen nemen. Een feest is niet compleet zonder een goede aankleding thuis of op locatie. Feestaankleding waar iedereen het nog lang over heeft, omdat het zo mooi was, of zo leuk, of zo spannend.

Er is bij ons veel mogelijk, je kunt deels huren of kopen. Zelf de boel versieren of wij regelen het voor je. Wij zijn zeer flexibel in onze mogelijkheden om van jullie trouwdag een mooie dag te maken.

Bloemwerk:

Je bruiloft decoreren met bloemen maakt je bruiloft compleet! Bloemen geven sfeer en mogen niet ontbreken tijdens de trouwdag en dan niet alleen in de vorm van een bruidsboeket en bruidscorsages, maar bij bruiloftsdecoratie met bloemen mag je lekker groots denken. Een mooie guirlande voor om het welkomstbord, grote centerpieces bij de entree van de trouwlocatie of feestlocatie, bloemstukken bij de ceremonie, en laten we vooral de tafeldecoratie met bloemen niet vergeten! Wij kunnen alles voor je regelen. Bloemenvandebuurman is de expert in de mooiste trouwboeketten en trouwaankleding met bloemen.

Met het bloemwerk van Bloemenvandebuurman heb je een echte eyecatcher te pakken. Deze creatieve bloemstylist denkt graag met je mee over jouw trouwfeest. Alles is mogelijk.

Ballondecoraties:

Ballondecoraties voorzien een grote ruimte meteen van volume. Ze geven de ruimte meteen een feestelijke sfeer en je kunt ballondecoraties in alle kleuren krijgen die je wilt. Graag geziene gasten op een bruiloftsfeest zijn de ballonpilaren en ballonnenboog. Maar ook trosjes heliumballonnen met gewichtjes of ballonslingers zijn graag gewild. Wij denken graag met je mee over je trouwfeest en kunnen diverse ballondecoraties leveren. Ballondecoraties , ballonnenboog, ballonpilaren, ballonslingers, helium ballonnen in alle kleuren en diverse maten. Met of zonder helium.

Wij kunnen het feest bij jouw aankleden met ballondecoraties of je haalt de spullen bij ons op en doe het zelf. Alles is mogelijk. Mocht je met heliumballonnen aan de gang gaan. Hou er rekening mee dat een heliumballon ongeveer 7 tot 12 uur blijft zweven en dat je deze dus echt op de dag zelf moet vullen. Bij de ballonpilaren, bogen en andere ballondecoraties worden pvc buizen en parasolvoeten geleverd, deze ontvangen we graag terug na het trouwfeest.

Backdrops, vaasjes, kaarsen, tafeldecoratie

Trouw tafeldecoratie

Tijdens je trouwfeest ga je vaak gebruik maken van vaasjes en andere tafeldecoratie. Misschien heb je een backdrop gekocht of gehuurd. Al deze kleine items kosten als je ze moet kopen toch aardig wat geld. Terwijl je het maar 1 dag gebruikt.

Wij hebben diverse backdrops, vaasjes en andere tafeldecoratie die je kunt huren voor je trouwfeest. Veel is mogelijk. Dit kan ook met trouwversieringen, lampions, honeycombs, rozetten, sfeerverlichting, geluidssets en nog veel meer. Doordat wij de mogelijkheid bieden van huur kan dat een kostenbesparing opleveren voor je trouwfeest. Op deze manier kan je spelen met je trouwbudget.

Wij kunnen tegen elk budget een trouwfeest aankleden via huur en koop. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Licht en geluid

Heb je een feestzaal en zoek je nog geluidssets en discoverlichting? Wij hebben diverse geluidsets alsook discolampen en laserlampen. Zoek je een makkelijke geluidsets voor een zaal in combinatie met discolampen. Wij hebben diverse mogelijkheden hiervoor. Deze zijn te leveren los, op statief , maar ook een truss opstelling waar verlichting in hangt is mogelijk. Om alles compleet te maken verhuren wij ook een DJstand waar je eventueel je laptop of telefoon op kunt zetten, leggen om vanaf daar je muziek te streamen via bluetooth of kabel. Je kunt bij ons ook een rookmachine of bellenblaasmachine huren. geven in combinatie met gekleurd licht een feestelijk tintje. Deze artikelen huur je bij ons, er komt wel een borgbedrag bovenop het huurbedrag. De borg krijg je natuurlijk weer terug als je de apparatuur terugbrengt.

MIJNDROOMFEEST.NL

De Scharrelboet heeft voor speciale feesten zoals een trouwfeest, genderreveal, babyshower, jubileumfeest een aparte website gemaakt. Op mijndroomfeest.nl vindt je allerlei voorbeelden van wat mogelijk is en feesten en projecten die wij hebben gedaan.