Abraham kado nodig?

Abraham kado nodig? Wij hebben een aantal leuke Abraham kadootjes en natuurlijk heel veel Abraham versieringen. Abraham vlaggenlijnen, ballonnen, sjerps, kokardes, afzetlint, huldeborden, abraham maskers, hoeden. Je kunt via ons een Abraham pop huren. In onze webwinkel vindt u daar een overzicht van. Succes met de voorbereidingen.

Abraham pop huren?

Op zoek naar een abrahampop? wij verhuren kant en klare abrahampoppen. Je hoeft ze alleen nog maar op een stoel voor je huis te zetten. Je huurt Abrahampop al voor €7,50 per dag , 3 dagen voor € 15 euro. Er komt wel een tientje borg bij, maar die krijg je weer terug als je Abraham komt terugbrengen. Kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden.

Discoverlichting huren

Geef je een groot feest en ben je ook nog op zoek naar wat discoverlichting om je feest nog leuker te maken? WIj verhuren ook discoverlichting. los of op statief. Een statief met 4 discolampen huur je bij ons al vanaf € 35,00 euro per avond. Kom ook hier voor langs bij ons in de winkel , bel of mail en vraag naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Ideeen voor een leuk Abrahamfeest.

Ga je een Abraham feest geven en je bent nog op zoek naar leuke ideetjes voor dit feest kijk eens bij onze Abraham verjaardag tips. Bij deze tips staan leuke spel ideeën om er een geslaagd Abrahamfeest van te maken. Wij denken graag met je mee.  Ga snel kijken bij onze Abraham feesttips.  Wij hebben ook een Abraham lied waar u de gratis tekst van kunt downloaden als word document. U kunt het dan naar eigen inzicht aanpassen. Download onze Abraham oorkonde als word document. pas de gegevens aan en u kunt de oorkonde gebruiken voor uw eigen feest .

Klik hier om naar de webwinkel te gaan