Muziekfeest organiserenfeestidee

Muziekfeest organiseren? Geef een feestje in een bepaalde muziek stijl of rondom je favoriete band. Country, disco, tirol, house, gabber. Of een meatlove feest, rolling stones, michael jackson beatles, abba, muziekfilms als fame, footloose, enz.

Laat je gasten verkleed komen met kleding die bij de muziekstijl past of look a likes van de artiesten of bands. Natuurlijk heb je je playlist afgestemd op de stijl van je muziek of artiest keuze. Zorg ook dat er muziek instrumenten zijn zodat je gasten lekker uit hun dak kunnen gaan met zelf muziek maken.

feestidee1

Maak gebruik van de kleuren die passen bij de muziekstijl of artiest.  Probeer ook de sfeer van de muziekstijl of artiest in je feestversiering te verwerken. Leuk om te doen, de muziek quiz, test de muziek kennis van je gasten, zorg voor een karaoke set dat ze lekker mee kunnen bleren.  Maak gebruik van discolampen en sfeerlichten om de juiste sfeer te creëren.

feestidee2

Kijk of je ook een foto plek kunt creëren aangekleed in  het thema van je feest. Hoe leuk is het dat ze daar op de foto kunnen. Lekker delen via social media of leuk als herinnering. Leg er leuke hoedjes, pruiken andere items neer aangepast aan het thema zodat ze lekker los kunnen om grappig op de foto te kunnen.