T-shirt laten bedrukken door de ScharrelboetT-Shirt laten bedrukken

T-shirt laten bedrukken, bedenk je eigen grappig leuke t-shirt. Ga je met de vriendengroep avondje stappen en wil je opvallen als groep? Vrijgezellen avondje, Laat een leuke herinnering maken in de vorm van een T-shirt met tekst. Altijd leuk om later nog eens aan te doen en terug te denken aan die geweldige vrijgezellenavond.

Verzin een leuke tekst, maak gebruik van onderstaande mogelijkheden en de Scharrelboet doet de rest.Wij houden een levertijd aan van 5 werkdagen.  Het gaat om unisex t-shirts maat s,m,l,xl,xxl


Heb je snel t-shirts nodig ? Bel even met  0223-769028.
Wij kunnen dan even overleggen met de drukker.

shirt8Wat zijn de mogelijkheden?

Je kunt kiezen uit 2 kleuren, een wit of zwart T-shirt.

– Wit T-shirt met 1 kleur tekst kost € 14,95
– Zwart T-shirt met 1 kleur tekst kost €14,95

Mocht u de aan beide kanten tekst willen, komt er een toeslag bij op bovenstaande prijs van € 8,50

Kleur tekst

Hieronder staan de kleuren waar je de tekst mee op het T-shirt kunt laten zetten. Geef tijdens het bestellen online aan om welke kleur het gaat.Voordat de opdracht wordt uitgevoerd is er altijd van te voren nog even contact met je. Dit om fouten te voorkomen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in de winkel om T-shirts te bestellen.

20141014_153419

Lettertype tekst

Er zijn meerdere lettertypes om de tekst mee af te drukken. Mocht je via internet bestellen, geef het lettertype aan bij opmerkingen.

T-shirt bestellen

T-shirt bestellen met uw eigen persoonlijke tekst of foto erop? Klik hier om naar de webwinkel te gaan. In de webwinkel kunt u aangeven, welke tekst, kleur, shirt, kleur letters u wilt hebben. Wij houden een levertijd aan van 5 werkdagen, meestal kan het t-shirt al eerder verstuurd worden.