Op zondag 26 mei komen de sprookjes tot leven in de Polderei. De Scharrelboet presenteert de Ik geloof in sprookjesmiddag speciaal voor de kinderen in Anna Paulowna. Diverse sprookjesfiguren als striphelden zullen aanwezig zijn in de Polderei. De kinderen kunnen meedoen met de sprookjesbingo om kans te maken op sprookjesprijzen. Elk kind dat komt krijgt bij vertrek een sprookjes goodiebag mee.

De sprookjesmiddag begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Sprookjesmiddag inclusief sprookjeseten € 12,50

Je bent van harte welkom om 15.00 uur in de Polderei. Kinderen die verkleed komen maken kans op een leuke prijs tijdens de Verkleedkiezing. In de middag wordt er een bingoronde gehouden waar kinderen kans maken op leuke prijzen. Ieder kind krijgt ook een tombolalot wat er voor zorgt dat ze altijd iets winnen wat te maken heeft met het sprookjesthema. Er zullen verschillende sprookjesfiguren en striphelden rondlopen waar ze mee op de foto kunnen. Micky en Minnie zullen ook aanwezig zijn.

  • Verkleedverkiezing is om 16.00 uur
  • Sprookjesbingo begint om 15.30 uur
  • Sprookjesdiner vanaf 16.30 uur

De bingokaart kun je op de dag zelf bij de bingotafel afhalen.
Vanaf 16.30 uur kun je aan de speciale sprookjestafel komen voor het sprookjesdiner. Het sprookjesdiner is vrije inloop, niet verplicht zitten, vanaf 16.30 uur kunnen de kinderen aanschuiven, is het eten op ,willen ze weg, geen probleem. De sprookjesmiddag duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Bestel hier kaarten voor de Ik geloof in sprookjesmiddag.

S avonds gaan we kijken of volwassen mensen nog in sprookjes geloven tijdens de

De ik geloof in sprookjesavond bingo show. € 12,50

Een ludieke avond vol met sprookjes, spelletjes en de bingo. Natuurlijk ontbreekt ook de tombola niet die geheel in sprookjesstijl zal zijn. Kaartjes kosten € 12,50 en bestel je online bij Descharrelboet.nl. De ik geloof niet in sprookjes bingo show begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. De kabouter DJ is aanwezig dus ook de voetjes kunnen van de vloer.

De bingokaarten kun je op de dag zelf bij de bingotafel afhalen.

Bestel hier kaarten voor de Ik geloof in sprookjesavond bingo show