Heliumballonnen vullen

Heliumballonnen laten vullen

Heliumballonnen laten vullen via de Scharrelboet. Het beste kunt u even bellen vooraf. Dan kunnen we kijken of het tussendoor gedaan kan worden of dat er een afspraak gemaakt moet worden.

In ons assortiment hebben wij latex ballonnen, al deze ballonnen zijn geschikt om ook met helium gevuld te worden. Het vullen van een latex ballon doorsnee 30cm kost €1.25 per ballon. Een latexballon gevuld met helium blijft ongeveer 8 – 12 uur zweven. Kom dus niet te vroeg om deze ballonnen te laten opblazen, anders heb je kans dat tegen het moment dat ze nodig zijn al gaan dalen. Dat zou jammer zijn.

Je kunt natuurlijk ook met je eigen folie of latexballon langskomen om deze te laten vullen.  Maak even een afspraak. Soms is het druk in de winkel en kan het op dat moment niet. Als we weten dat je langskomt houden we er rekening mee.

In folieballonnen gaat meestal meer helium in dan bij de gewone 30 cm ballonnen, De prijs voor een folie ballon is standaard €1,75 en kan oplopen naar €2,50 naar gelang de grote van de ballon

Ballonpilaren, ballonnenboog, balloncreaties

Voor grotere diverse ballondecoraties kunnen wij u doorverwijzen naar onze partner. Deze maakt ballonpilaren, bogen en nog veel meer. klik hier voor de mogelijkheden.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden die onze ballonpartner voor jou zou kunnen maken.