Heliumballonnen laten vullen Anna paulowna

In de Scharrelboet is het mogelijk om ballonnen te vullen met helium. Ballonnen met helium geven meteen een feestelijk tintje aan een feest. De ballonnen die wij verkopen zijn ook geschikt voor helium. In de Scharrelboet krijgen we in het najaar uitbreiding assortiment ballonnen en folieballonnen.

Heliumballonnen laten vullen via de Scharrelboet. Het beste kunt u even bellen vooraf. Dan kunnen we kijken of het tussendoor gedaan kan worden of dat er een afspraak gemaakt moet worden.

In ons assortiment hebben wij latex ballonnen, al deze ballonnen zijn geschikt om ook met helium gevuld te worden. Het vullen van een latex ballon doorsnee 30cm kost €2.15 per ballon. Een latexballon gevuld met helium blijft ongeveer 7 – 12 uur zweven. Kom dus niet te vroeg om deze ballonnen te laten opblazen, anders heb je kans dat tegen het moment dat ze nodig zijn al gaan dalen. Dat zou jammer zijn.

Je kunt natuurlijk ook met je eigen folie of latexballon langskomen om deze te laten vullen.  Maak even een afspraak. Soms is het druk in de winkel en kan het op dat moment niet. Als we weten dat je langskomt houden we er rekening mee.

In folieballonnen gaat meestal meer helium in dan bij de gewone 30 cm ballonnen, De prijs voor een folie ballon is standaard € 2,25 en kan oplopen naar €8,00 naar gelang de grote van de ballon.