Heliumballonnen vullen

Heliumballonnen laten vullen tijdelijk niet mogelijk

Wij willen een andere opzet gaan doen voor het vullen van de heliumballonnen in verband met steeds meer aanvragen.  Wij hebben ervoor gekozen om dit te doen in de vakantieperiode als het rustig is met de aanvragen.  Wij houden u op de hoogte. Excuses voor eventueel ongemak.

ballon-bordje

Heliumballonnen laten vullen via de Scharrelboet. Het is nu mogelijk om heliumballonnen te laten vullen in de Scharrelboet. Het beste kunt u even bellen vooraf. Dan kunnen we kijken of het tussendoor gedaan kan worden of dat er een afspraak gemaakt moet worden.  Voor grotere diverse ballondecoraties kunnen wij u doorverwijzen naar onze partner. Deze maakt ballonpilaren, bogen en nog veel meer. klik hier voor de mogelijkheden.

In ons assortiment hebben wij latex ballonnen, al deze ballonnen zijn geschikt om ook met helium gevuld te worden. Het vullen van een latex ballon doorsnee 30cm kost €1.25 per ballon. Een latexballon gevuld met helium blijft ongeveer 8 – 12 uur zweven. Kom dus niet te vroeg om deze ballonnen te laten opblazen, anders heb je kans dat tegen het moment dat ze nodig zijn al gaan dalen. Dat zou jammer zijn.

Je kunt natuurlijk ook met je eigen folie of latexballon langskomen om deze te laten vullen.  Maak even een afspraak. Soms is het druk in de winkel en kan het op dat moment niet. Als we weten dat je langskomt houden we er rekening mee.