Feestversieringen op kleur nodig?feestversieringen op kleur

Feestversieringen op kleur kan heel mooi en stijlvol zijn om te doen. Met kleur geef je meteen een bepaalde sfeer in een ruimte. Wij hebben diverse feestversieringen op kleur en gaan daar in de toekomst ook verder op uitbreiden.  Binnenkort kun je bij ons alles op kleur thema kopen.

Op dit moment hebben wij alle vlaggenlijn per kleur als ook ballonnen, slingerballonnen, crepe guirlanders, honeycombs en nog veel meer. Binnenkort breiden we verder uit met tafellakens per kleur, beker, bordjes en bestek.

Wij denken graag met je mee over de aankleding van je feest. Je bent altijd welkom om langs te komen in de winkel. Onze partybloemist kan ook de mooiste bloemwerken maken in elke kleur die je wilt.  Verder hebben wij een ballonpartner die de mooiste balloncreaties kan maken als ook ballonnenbogen en pilaren kan leveren in elke kleur die je wilt. Veel is dus mogelijk bij ons om van jouw feest een bijzonder feest te maken.

Verder verhuren wij ook discoverlichting, zoals hierboven al gezegd, kleur maakt sfeer. Verlichting kan hier ook bij helpen. Wij hebben diverse statieven met discoverlichting, die vast te zetten zijn in een kleur of die reageren op muziek en geluid. Wij verhuren een statief met 4 lampen vanaf 25 euro per dag. Ga naar de discoverlichtingspagina toe voor meer informatie.

Verder hebben wij ook diverse feestversieringen op thema en op leeftijd.
Geboorte, trouwen, sarah, abraham, geslaagd, welkom thuis, pensioen,jubileum enz.

Klik hier om naar de webwinkel te gaan