Discofeest That 70’s 80’s 90’s Knipoogshow. Wij gaan terug in de tijd met deze flashback knipoogshow. Trek je foutste feestkleding aan en doe mee met onze herinner je deze nog nog quiz, It’s showtime voor diverse artiesten die wij laten optreden , maar de artiest of artiesten ben jij? Wij zorgen voor de outfit, pruik, visagie en jij maakt de artiest tot leven. Het dak gaat eraf tijdens deze feestavond. Natuurlijk is onze huis DJ erbij, is er de discobingo en tombola. Een zeer leuk thema voor een personeelsfeest

Terug in de tijd met de muziek waar je mee opgroeide

Herinner je deze nog nog nog. Je kan helemaal los op de muziek van toen. Muziek waar jij op danste op school of in de disco. Lekker herinneringen ophalen over vroeger of de vibes voelen uit de jaren 70, 80, 90.

Discofeest That’s 70’s,80’s knipoogshow kost 15,00 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief bingoprijzenpakket van €200 en entertainment, exclusief drank. Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, prijzen, live entertainment, 2.

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om Scharrelboet Entertainment in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog bingokaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@descharrelboet.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900.