Halloweenmarkt Anna Paulowna zaterdag 28 oktober 2023

Zaterdagmiddag / avond organiseert de Scharrelboet de Happy Halloweenmarkt voor het eerst in sporthal de Veerburg. Het gaat een spooky avond worden in de Veerburg. De veerburg zal helemaal in Halloweenstijl zijn. De halloweenmarkt vindt plaats in de sporthal, het entertainment zal overal in de veerburg terug te vinden zijn.

De markt begint om 14.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Tijdens de markt zal er van alles gaan gebeuren. Laat je verrassen. Neem Vliegles met de Heksen. Doe mee met de MR en MRS Happy Halloween verkiezing en kom verkleed in stijl naar de halloweenmarkt toe. Elk uur is er er een Halloween tombola. Toegang is gratis.

28 0ktober marktkraam huren voor de Happy Halloweenmarkt.

Ben je ondernemer of particulier en wil je met je artikelen of diensten op de Halloweenmarkt staan?Er is dit jaar ook een 2ehandsmarkt. We hebben 2 soorten kramen. een kraam van 2 meter of een kraam van 4 meter. Een kraam van 4 mtr kost 50,00, een kraam van 2 mtr kost 25,00 euro voor particulieren inclusief btw, voor bedrijven excl btw. Vanaf 12.00 uur mag je je kraam gaan opbouwen. De markt begint om 14.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur gaat het spoken op de Happy Halloweenmarkt en gaat er van alles gebeuren. Lijkt het je leuk om dit mee te maken , je spullen te verkopen en ook de Halloweenmarkt te sponsoren met het huren van een kraam?

Klik hier om een kraam te bestellen voor de Happy Halloweenmarkt

Kleurplaatwedstrijd voor de kinderen tot en met 14 jaar.

Voor de kinderen is er weer dit jaar een kleurplaatwedstrijd. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen kans maken op een leuke prijs. We hebben een 1e ,2e en 3e prijs. Je kunt de tekening ophalen in de Scharrelboet of sla de kleurplaat op je computer op en print deze uit. Lever de kleurplaat in voor 31 oktober. Op 31 oktober zullen wij de winnaars bekend maken van de kleurplaatwedstrijd.

Trick or Treat voor de kinderen.

Feestwinkel de Scharrelboet zal die dag aanwezig zijn met de Little Shop of Horrors. Tijdens de Halloweenmarkt kunnen de kinderen trick or treaten bij de heksen en andere creaties als de grote snoepketel langskomt.

Voor de allerkleinsten is er een kleurplatenwedstrijd. De kleurplaat kan je vanaf begin september afhalen in de Scharrelboet en als je hem tijdens de Happy Halloweenmarkt inlevert maak je kans op een leuke prijs.

Wordt Jij Mister of Miss Happy Halloween Anna Paulowna

Heb jij een fantastische halloween outfit die je graag wilt showen. Doe mee met onze Happy Halloween Fashion Show. Loop over de catwalk. Meldt je aan via de site en maak kans om Miss en Mister Happy Halloween Anna Paulowna 2023 te worden.

Vrijwilligers gezocht!

Wij zoeken voor de Halloweenmarkt nog vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen tijdens de markt. Je kan door ons geschminkt en verkleed rondlopen op de markt, of meehelpen met de organisatie van de Happy Halloweenmarkt. Wil je meehelpen? kom dan even een keer langs in de winkel aan de Molenvaart 17a. mailen kan ook info@descharrelboet.nl of via facebook ( descharrelboet) of whatsapp ( 06-24171900)