Geschiedenis Scharrelboet

Scharrelboet overgenomen door Kadospeciaal. Na 23 jaar stoppen Nel en Ed met hun geliefde Scharrelboet.

Nel en Ed hebben 23 jaar lang met liefde de Scharrelboet gerund in Hippolytushoef. De Scharrelboet is bekend in de kop van Noord- Holland en ver daarbuiten. Nel en Ed zijn een tijd op zoek geweest naar liefhebbers die het bedrijf willen overnemen. Het liefst wilden ze dat de Scharrelboet zou voortbestaan. Dit is ze gelukt. De Scharrelboet gaat door.

Kadospeciaal heeft de Scharrelboet overgenomen en verhuist naar de Zijperweg 4 te Schagen. In Schagen kun je nu terecht voor het huren van leuke feestkleding tegen lage prijzen. Tevens vindt je er natuurlijk alle thema versieringen, pruiken, baarden, snorren, lenzen, ballonnen, fopartikelen en nog veel meer. Kom gezellig een keer kijken in de leukste feestwinkel van Schagen.

De tijd gaat snel en inmiddels is de Scharrelboet verhuist naar het mooie Anna Paulowna. Wij zitten nu aan de Molenvaart 17a in Anna Paulowna

krantbericht scharrelboet

De Scharrelboet gaat verhuizen naar Anna Paulowna

In augustus 2019 begint een nieuw hoofdstuk voor de Scharrelboet. Na 5 jaar in Schagen gezeten te hebben, verhuist de Scharrelboet naar Anna Paulowna toe. Daar hebben wij een prachtig pand gevonden waar we al onze ideeën en creativiteit in kwijt kunnen. Er is een aparte workshopruimte. Je kunt er winkelen, gezellig een kop koffie drinken in het horeca gedeelte. Bloemenvandebuurman komt in het pand samen met de Scharrelboet. Je kunt er woonstyling vinden, Bloem, sfeer en meer zoals bloemenvandebuurman het noemt. Kortom een bijzondere plek, waar je lekker kunt scharrelen, kletsen en beleven.  Begin augustus gaat de Scharrelboet in Schagen dicht, wij hopen je dan rond half augustus te mogen begroeten in de nieuwe winkel. De webwinkel is gewoon open gedurende de tijd dat de winkel gesloten is. Begin oktober komt er een openingsfeest in de nieuwe Scharrelboet.

Het nieuwe adres per 16 augustus is Molenvaart 17 in Anna Paulowna.