Huurvoorwaarden Kledingverhuur De Scharrelboet

1)         HUUR KLEDING EN ACCESSOIRES

U krijgt onze kleding altijd schoon en in goede staat mee. Indien er tijdens het passen onverhoopt een gebrek of ongemak worden geconstateerd, zullen wij trachten dit z.s.m. te verhelpen. Mocht dit niet lukken en u gaat akkoord met de staat van de goederen, zullen wij dit op het verhuurdocument vermelden.

2)         AANSPRAKELIJKHEID

“De Scharrelboet” is niet aansprakelijk voor schade en/of ongevallen die ontstaan tijdens het passen van de kleding en accessoires en tijdens de huurperiode.

3)         HUURPERIODE

Tenzij anders is afgesproken en op het verhuurdocument is vastgelegd, is de huurperiode maximaal 5 werkdagen. De gehuurde kleding en/of accessoires zijn, tenzij anders is afgesproken, vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar in ons pand aan de Molenvaart 17a in Anna Paulowna. u betaalt alleen voor de dag dat u de kleding gebruikt.

Bij de verhuur spreken we ook een retourdatum met u af. De meeste kleding word gehuurd voor in het weekend. Maandag is de Scharrelboet altijd gesloten. U kunt de kleding tussen dinsdag en donderdag terugbrengen. Uitsluitend NA overleg is het mogelijk om alles op een ander tijdstip in te leveren.

De kleding en accessoires worden teruggebracht aan de Molenvaart 17a, 1761AA Anna Paulowna

WIJ VERZOEKEN U MET KLEM DE KLEDING NIET ZELF TE REINIGEN.

Indien de kleding en/of accessoires te laat worden ingeleverd, tenzij dit in overleg is met ons, wordt de borg ingehouden. Als u geen contact met ons opneemt of onze kleding en/of accessoires helemaal niet terugbrengt, zullen wij aangifte van vermissing doen bij de politie. Indien er geen reactie komt zal de kleding bij u in rekening worden gebracht. Wordt deze niet betaald zal deze uit handen worden gegeven aan een incassobureau. Voorkom extra kosten en breng de kleding op tijd terug. 

Wij vinden het vervelend om dit soort regels te moeten vermelden, de praktijk is helaas dat er soms mensen zijn die te gemakzuchtig of makkelijk denken. Die het normaal vinden om kleding te houden en het iniatief bij de verhuurder neer leggen. U als huurder heeft altijd de plicht om het gehuurde binnen de afgesproken termijn onbeschadigd en netjes terug te brengen.

Wij proberen het natuurlijk niet zover te laten komen, doet u ook uw best?

4)         SCHADE

Eventueel ontstane schade zal worden verrekend met de betaalde borg. Onder schade wordt verstaan: scheuren van de stof, brand- en/of schroeivlekken, breuk, niet door gewoon wassen te verwijderen vlekken, extra stomerijkosten voor buitensporige vervuiling. Ook onder schade valt: het niet compleet terugbrengen van kleding en/of accessoires. Bij onherstelbare schade zal de nieuwprijs in rekening worden gebracht.

5)         BORG

Voor de verhuur van onze kleding en/of accessoires rekenen wij standaard € 10,00 borg. Voor de verhuur van Pieten -, Kerst -, Trouw – en Dierenpakken rekenen we € 15,00 borg. Voor de verhuur van een kompleet sinterklaaskostuum rekenen wij 30 euro borg.

6)         LEGITIMATIE EN UW GEGEVENS

In ons klantenbestand noteren wij uw gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres). Het nummer van uw legitimatiebewijs noteren wij alleen op het huurdocument.

7)         BETALING

U kunt bij “De Scharrelboet” met PIN of contant betalen.

8)         OP ONZE VOORWAARDEN IS UITSLUITEND HET NEDERLANDS RECHT VAN

TOEPASSING