Carnaval 2022
Carnavalskleding kopen via de Scharrelboet

carnavalCarnaval 2022. Carnavalskleding kopen bij feestwinkel De Scharrelboet heeft allerlei leuke grappige carnavalspakken. Je kunt kleding huren en kopen. De Scharrelboet vind je aan de Molenvaart 17a te Anna Paulowna. Kom eens langs en laat je verrassen met een grappig pakske

Carnavalskleding kopen

Klik op onderstaande linkjes om naar de juiste pagina te gaan binnen onze webwinkel. Een groot deel van de kleding die je in de winkel aantreft, wordt rechtstreeks verstuurd vanuit de leverancier. Deze is dus niet verkrijgbaar of af te halen in de feestwinkel te Anna Paulowna. Bij deze kleding staat duidelijk vermeld.

Klik hier om naar de webwinkel te gaan

Carnavalskleding huren sexy verpleegster kostuum-geblokt-paars-

De Scharrelboet heeft ook carnavalskleding in de verhuur. Prijzen vanaf € 5,00 excl borg. een kompleet kostuum kan je al huren voor € 15,00. Je betaalt alleen voor de dag dat je het gebruikt . Gemiddeld is de kleding bij ons een week web en blijft het bij de dagprijs van 1dag. Uitzonderingen daarop zijn sinterklaas, kerst en pasen. Je hoeft de kleding niet te wassen dat doen wij. En we zijn wel wat gewend hoe we de kleding terugkrijgen, bier rooklucht we zijn er mee bekend.  Wij hebben een ruim aanbod in allerlei gekke opvallende carnavalskleding. Kom langs en leeft je uit. Denk ook nog aan de pruiken, maskers, schmink, feestkleding accessoires om je carnavalskleding compleet te maken.

Feestversiering CARNAVAL

Ga jezelf een feestje geven? Op zoek naar leuke feestversiering , ook daar kan de Scharrelboet je bij helpen. Wij hebben allerlei soorten vlaggenlijnen, ballonnen, slingers, enz. Kom eens langs en laat je verrassen. Klik op onderstaande link om naar het feestversieringen overzicht te gaan.

Feestversiering overzicht feestversiering