Carnavalskleding verhuur

De Scharrelboet heeft allerlei leuke grappige carnavalspakken. Je kunt kleding huren en kopen. De Scharrelboet vind je aan de molenvaart 17a te Anna Paulowna. Kom eens langs en laat je verrassen met een grappig pakske

Carnavalskleding

carnavalDe Scharrelboet heeft carnavalskleding in de verkoop alsook in de verhuur.

 

Carnavalskleding huren

De Scharrelboet heeft ook carnavalskleding in de verhuur. Prijzen vanaf € 5,00 excl borg. een kompleet kostuum kan je al huren voor € 15,00. Je betaalt alleen voor de dag dat je het gebruikt . Gemiddeld is de kleding bij ons een week web en blijft het bij de dagprijs van 1dag. Uitzonderingen daarop zijn sinterklaas, kerst en pasen. Je hoeft de kleding niet te wassen dat doen wij. En we zijn wel wat gewend hoe we de kleding terugkrijgen, bier rooklucht we zijn er mee bekend.  Wij hebben een ruim aanbod in allerlei gekke opvallende carnavalskleding. Kom langs en leeft je uit. Denk ook nog aan de pruiken, maskers, schmink, feestkleding accessoires om je carnavalskleding compleet te maken.

Leuke kleding besteld, denk ook nog aan pruiken, maskers, handschoenen, leggings enz. veel leut meej Carnaval

Feestversiering CARNAVAL

Ga jezelf een feestje geven? Op zoek naar leuke feestversiering , ook daar kan de Scharrelboet je bij helpen. Wij hebben allerlei soorten vlaggenlijnen, ballonnen, slingers, enz. Kom eens langs en laat je verrassen.

Klik hier om naar de webwinkel te gaan