Mijndroomfeest is de speciale versiertak van de Scharrelboet. Ben jij op zoek naar een bijzondere aankleding van je feest ben je hier op het juiste adres. Van kleine feesten tot grote evenementen: Wij bieden het ontwerp, themadecoraties, de complete styling, de op- en afbouw van het feest. Alles is mogelijk en wordt tot in detail verzorgd. Hierdoor kun je alleen nog maar lekker gaan geniet van jouw geweldig feest! Wij kunnen heel veel werk voor je uit handen nemen. Een feest is niet compleet zonder een goede aankleding thuis of op locatie. Feestaankleding waar iedereen het nog lang over heeft, omdat het zo mooi was, of zo leuk, of zo spannend.

Creatieve inspiratie nodig

Ben jij op zoek naar die details in de aankleding van jouw feest of diner, dat het net dat verrassende effect heeft waarom je je gasten verrast? Wij denken graag met je mee!

Hierin de keuze aan jou: Wil je jouw persoonlijk styling pakket thuis of op locatie bezorgd hebben, of wil je dat wij de styling op locatie voor je verzorgen? De meeste items maken wij zelf. Je kunt hierbij denken aan wegwijzers, welkomstborden, tafel decoratie en bloemschikking. Ook is het mogelijk bepaalde decoratie bij ons te huren. Denk hier aan backdrops, vaasjes, lantaarns, pilaren, potten, vazen enz.


.