Die tiroler Knipoogshow

Personeelsfeesten . Ben je als bedrijf of personeelsvereniging op zoek naar een bijzonder en uniek personeelsfeest? JIPevenementen.nl heeft een aantal leuke personeelsfeestavonden waar je uit kunt kiezen. De knipoogshows van JIPevenementen zijn echte entertainmentavonden met een lach en knipoog. Rode draad is de bingo en tombola. Tijdens de bingo kun je gekke prijzen winnen en met de tombola geven we altijd leuke prijzen weg. Soms moet je er wat voor doen en soms krijg je ze zomaar. het blijft altijd een verrassing. Natuurlijk doen we grappige spelletjes tussen de bingo en tombola door waar je ook weer kans maakt op prijzen.

Iedereen is bij ons winnaar dus je gaat altijd met iets naar huis.

Natuurlijk kunnen bij ons ook de voetjes van de vloer. PatrickK is er altijd bij en zorgt met zijn zang en enthousiasme dat het dak eraf gaat bij onze feesten. Onze entertainmentshows hebben diverse onderwerpen en thema’s. Elke show is weer anders. Andere aankleding, andere kostuums, spelletjes en liedjes.

De we gaan weer op vakantie knipoogshow

Is er een bijzondere reden dat er een personeelsfeest is? Een jubileum , een opening of gewoon om je personeel te bedanken. JIPevenementen ontwikkelt zijn eigen shows. Het is ook mogelijk dat wij een speciale show voor jouw bedrijf bedenken. Herkenbaar voor de medewerkers en zeker uniek. Wil je daar meer over weten kun je altijd contact opnemen met ons. info@descharrelboet.nl of 0223-769028

De It’s showtime knipoogshow

De personeelsfeesten waar je nu uit kunt kiezen zijn

De Viva Hollandia Knipoogshow
De it’s showtime knipoogshow
Die Tiroler knipoogshow
De we gaan weer op vakantie knipoogshow
De Country Linedance knipoogshow
De rij jij of rij ik knipoogshow
De grote verkleed knipoogshow

U kunt deze shows boeken voor uw personeel.

Wij kunnen deze shows op locatie binnen uw bedrijf doen of een door jou opgegeven locatie. JIPevenementen heeft ook aantal afspraken met zalen in en rondom Anna Paulowna. Het is ook mogelijk dat de show daar gegeven kan worden. Een show alleen voor jou bedrijf doen we vanaf 75 personen. Kosten per kaartje zijn dan 19,95 excl btw. Bij kleinere groepen tussen de 40 en 75 personen kan het het wel speciaal voor je bedrijf gedaan worden. Kosten zijn dan 25,95 excl btw.

Zit je onder de 40 personen die werkzaam binnen je bereik is het natuurlijk naar een van onze knipoogshows te komen die op dat moment gehouden worden . De kosten per kaartje zijn dan ook 19,95 excl btw. Natuurlijk zullen wij jullie groep wel extra in het zonnetje zetten. Dat doen we met iedereen die met een speciale reden naar onze shows komen.