welkom bij P.O.E.N.
Positief, Ondernemend, Educatief, Netwerk. 

Hier gaat het om wie je bent, waar je passie ligt, waar je vol van bent! Daarmee kun je elkaar inspireren, motiveren en stimuleren. Leer van elkaar en creeér je eigen geluk, en hoe je eventueel geld kan verdienen met het doen van wat je leuk vindt. Bij P.O.E.N. krijg je uitleg en begeleiding. Je krijgt inzicht in wat je echt wilt, wat je inspireert en leuk vindt.

P.O.E.N. wil een netwerk zijn in Anna Paulowna van positief denkende, ondernemend ingestelde mensen die op een innovatieve en creatieve manier van elkaar willen leren en elkaar willen inspireren. Die een gelukkig, positief leven willen hebben. Een bijdrage willen leveren voor de mensen om zich heen en in de maatschappij. Die elkaar helpen bij de groei van de mooiste en succesvolste dromen en doelen en gaan voor een vorm van financiële vrijheid.

Creeër je eigen geluk, kom naar de P.O.E.N meetings

Wat klinkt dat mooi he, maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Ik denk dat iedereen wel het stemmetje in zijn of haar  hoofd kent dat heel de dag aan het kletsen is.  Herkenbaar?  Het zijn je gedachten. Die kunnen positief of negatief zijn, maar deze gedachten bepalen wel hoe jou dag verloopt qua beleving.  Of jij een leuke dag heb of dat het zo ’n dag is dat niets meezit en alles mislukt.

Niets is toeval alles is voorbestemd hoe raar dat soms ook lijkt.  Dingen gebeuren, daar is niets aan te doen, soms zit het mee en soms zit het tegen. Hoe je ermee omgaat is wel iets waar je wat mee kan. Binnen P.O.E.N. zijn we op zoek naar dat geluk, de wet van de aantrekkingskracht hoe zit dat nou en wat voor structuur zou je voor jezelf kunnen bedenken om het goede om je heen aan te trekken en het negatieve af te stoten.

Weet jij het antwoord? Of wil je meedenken, stuur een mail naar info@poen.info Binnenkort gaan we meetings houden om daar invulling aan te geven. Deze meetings worden gehouden in feestwinkel de Scharrelboet of op een andere locatie. Wie weet bedenken we een systeem waar we met zijn allen gelukkiger van gaan worden, hoe mooi zou dat zijn.

Doe mee met de P.O.E.N. workshops voor zakelijke groei

Tijdens deze workshops brengen we in kaart via stap 1 : Bewustwording van wat je wilt, wie je bent, wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Met stap 2 : Doelen stellen gaan we concreet maken van wat wij in stap 1 hebben besproken. Vervolgens gaan we met stap 3 aan de gang. Stap 3: Tijdsmomenten inbouwen, gedragsverandering wat moet je anders gaan doen en hoe doe je dat om je doel te bereiken. De laatste stap is de makkelijkste en eigenlijk ook meteen de moeilijkste. Stap 4 : Doen, begin nu , niet wachten tot morgen. Kijk wat je nu al kunt doen. In stap 4 kijken we ook naar internet en social media. Heb je al een website of heb je daar hulp bij nodig. Hoe wordt je nu goed gevonden online via SEO. Er worden in stap 4 allerlei tips en tricks besproken die er voor gaan zorgen dat je online goed zichtbaar bent met je dienst of product.

Wat zijn de kosten van de workshops?

De basis training kost €50 euro (excl btw). Je ontvangt dan een werkmap met alle informatie en opdrachten om voor jezelf inzichtelijk te maken welke hulp je nodig heb bij het realiseren van je doelen. Daarna zijn er nog 4 vervolgtrainingen waar de stappen Bewustwording, Doelen stellen, Tijdsmomenten inbouwen en Doen per keer uitgebreid behandeld worden. De 4 vervolgtrainingen kosten samen €50 euro (excl btw).

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk.

Het is belangrijk dat je je continue blijft ontwikkelen. Dat je leert van fouten en dat je kennis krijgt die er voor zorgt dat je persoonlijk groeit. Dat je leert hoe je met bepaalde situaties om kan gaan. Hoe je prettiger en gelukkiger kan leven. Het leven is op dit moment voor velen hectisch en zorgt voor stress. Het gevoel dat je geleefd wordt , de controle kwijt bent geraakt. De trein waar je in zit dendert voort en voor je het weet ben je weer een jaar verder. Tijd vliegt voorbij. Stap eens even uit de trein en sta stil bij wie je bent, wat je hebt en wat je zou willen. Retrain your brain en krijg weer controle.

P.O.E.N. Spiritueeloog

P.O.E.N. spiritueel helpt mensen met inzicht te krijgen in hun talenten en kwaliteiten maar ook met het helpen vinden van antwoorden op vragen waar mensen mee zitten. Alles is energie, alles is voorbestemd hoe raar dat soms ook klinkt. Wij zijn hier om te leren, te groeien, te accepteren.

Binnen ons netwerk zijn mensen die contact kunnen leggen met de spirituele wereld. Die uitleg kunnen geven en begeleiding. Wij maken gebruik van de wet van de aantrekkingskracht, wat je uitstraalt krijg je terug. Als je dat weet is het aan jou om daar wat mee te doen. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe leer je je dat nu aan. Iedereen maakt binnen zijn leven ook de minder leuke kanten van het leven mee. Hoe ga je hier mee om kan je het sturen, kan je er van leren en groeien? Binnen de P.O.E.N. meetings zijn dat onderwerpen waar we willen over praten, Hoe werkt de wet, hoe pas je hem toe. Ga mee met ons op de zoektocht naar Geluk. Is je interesse gewekt? Wil je meer weten, kom eens langs in de winkel of kom naar de P.O.E.N. meetings. stuur een mail naar info@poen.info om meer informatie over de meetings te ontvangen.

Lenormand kaart leggen

Met de Lenormand kaarten is het mogelijk om informatie uit het verleden, heden en toekomst te ontvangen. Het is mogelijk om via P.O.E.N. een Lenormand Reading aan te vragen.  Regelmatig zullen er in feestwinkel de Scharrelboet readings gaan worden gehouden.

Cursus Lenormand kaarten leren leggen

Ben je nieuwsgierig naar de Lenormandkaarten en zou je ze zelf ook willen leren leggen. Dit is mogelijk er worden cursussen gegeven voor de Lenormandkaarten. Een cursus kost € 75 euro per persoon. Je ontvangt de uitgebreide cursusmap met alle informatie over leggingen en combinaties die je met de kaarten kunt leggen.  De cursus kan 1 op 1 gegeven worden in de Scharrelboet of groepsgewijs in kleine groepjes van maximaal 3 personen.  Als je de cursus afneemt krijg je toegang tot een besloten Lenormand kaarten groep.  Mocht je na de cursus nog vragen hebben kan ik je online via de facebook groep helpen.
Natuurlijk kan je ook gewoon langskomen in de Scharrelboet met je vragen.

P.O.E.N. helpt ook mensen die het moeilijk hebben met steun.

Een van de doelen die wij hebben is om een positief ondernemend educatief netwerk te creëren waar mensen zich kunnen ontwikkelen met de talenten die ze hebben. En dat deze talenten en kwaliteiten binnen het netwerk van P.O.E.N. gebruikt kunnen en mogen worden.

Wij willen door de mensen hun talenten te laten ontdekken en helpen met het creëren van hun geldboompje, onze geldboom creëren om via P.O.E.N. andere mensen te inspireren en te helpen. Dit kan in allerlei vormen gebeuren. Dit kan zijn door financiële steun, of door mensen van het P.O.E.N. netwerk die vrijwillig meehelpen om anderen te helpen.

Geef een stukje talent of geld van jezelf weg aan een ander die het goed kan gebruiken. Met P.O.E.N. maak je poen, maar wel op een bijzondere positieve manier!