Sinterklaas pak huren bij de Scharrelboet

sinterklaas pak hurenSinterklaas pak huren in Anna Paulowna.Op zoek om een Sinterklaas pak te huren? De Scharrelboet verhuurt en verkoopt Sinterklaas pakken en alle accessoires die er bij horen. Je kunt bij ons terecht voor Sinterklaaspak, staf, baard, pruik, handschoenen enz. Feestwinkel De Scharrelboet zit aan de Molenvaart 17a te Anna Paulowna.

Een compleet Sinterklaas pak huurt u bij de Scharrelboet voor €45,00 per dag. U hoeft het pak niet te reinigen, dat laten wij bij een stomerij doen. Wij vragen wel een borg voor het huren van een Sinterklaaspak. Deze is €30,00. De Sinterklaas pakken die wij in de verhuur hebben zijn van een mooie luxe kwaliteit. Wij hebben totaal 7 complete sinterklaas pakken in de verhuur. Wees snel, ze zijn altijd zo verhuurd, kom op tijd om te reserveren.

Sint en Piet laten schminken via de Scharrelboet

Je kunt zwarte Piet en Sinterklaas laten schminken bij de Scharrelboet. Wij hebben een schminkster die in de Scharrelboet of op locatie kan schminken. Op locatie komt er €0,25 cent reiskosten per km bij. Schminkster komt uit Schagen. Ze rekent 15 euro voor een kwartier schminken.

Mocht u vragen hebben over het huren van een Sinterklaaspak mail naar info@descharrelboet.nl of bel 0223-769028

Sinterklaas kleding verhuur