Scharrel -Events is de entertainment tak van feest & kadowinkel de Scharrelboet. Wij organiseren onze eigen themafeesten maar kunnen deze ook ontwikkelen voor een bedrijf. Heb je een jubileum en wil je een unieke showavond aanbieden aan je medewerkers? Neem eens contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden. Als doel stellen wij dat onze themafeesten altijd vrolijk, verrassend en uniek moeten zijn.

Als bedrijfsfeest of uitje. Gezellig met de vriendengroep op pad en lekker uit je dak gaan bij de themafeesten van de Scharrelboet. Onze Knipoogbingoshows houden we al in de Polderei in Anna Paulowna maar we zijn nog op zoek naar meer locaties in de kop van Noord-Holland. Heb jij een horeca gelegenheid en minimaal ruimte voor 60 personen zittend met de corona richtlijnen? Heb jij interesse in onze themafeesten en gekke avonden? Neem contact met ons op via mail of telefoon. Tel : 0223-769028 of mail info@descharrelboet.nl

Heb je ietst te vieren en wil je een uniek en persoonlijk feest geven? Weet je niet wat voor thema je wilt of hoe je die avond moet aankleden of inrichten.

Wij hebben veel feestversieringen vast in het assortiment maar kunnen ook speciaal voor jou feestthema feestversieringen bestellen die we niet standaard op voorraad hebben. Kom eens langs in de Scharrelboet , we denken graag met je mee en hebben de middelen om jouw unieke feest bijzonder te maken.

Wij verhuren ook discoverlichting, op statief of los. in 2019 komen er ook geluidsets, karaoke sets, buffettafels, statafels bij .