Themafeesten

Het droomland van de Scharrelboet waar dromen en fantasieën tot leven komen.

Themafeesten De Scharrelboet. Waar dromen en fantasieën tot leven komen. SuJoLaLaland is het droomland van de Scharrelboet. In SuJoLaLaland worden de leukste themafeesten bedacht en georganiseerd.

Elke feest is verrassend en uniek. Als bedrijfsfeest of uitje. Gezellig met de vriendengroep op pad en lekker uit je dak gaan bij de themafeesten van de Scharrelboet. Wij hopen dit jaar de locatie bekend te kunnen maken waar de themafeesten gehouden gaan worden. Op dit moment zijn we bezig met het Foute trouwfeest en het Kinderthemafeest “de prinssessenopleiding”Wordt prinses van SuJoLaLaland.

Vanaf maart is het mogelijk een Kinderfeest te houden in de Scharrelboet.
Je kunt je inschrijven voor het kinderthemafeest de prinssessenopleiding. Prinses worden van SuJoLaLaland. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Heb je ietst te vieren en wil je een uniek en persoonlijk feest geven? Weet je niet wat voor thema je wilt of hoe je die avond moet aankleden of inrichten.

Wij hebben veel feestversieringen vast in het assortiment maar kunnen ook speciaal voor jou feestthema feestversieringen bestellen die we niet standaard op voorraad hebben. Kom eens langs in de Scharrelboet , we denken graag met je mee en hebben de middelen om jouw unieke feest bijzonder te maken.

Wij verhuren ook discoverlichting, op statief of los. in 2019 komen er ook geluidsets, karaoke sets, buffettafels, statafels bij .